Uusi pakkausdesign

3. syyskuuta 2021

Selkeämpi, yhtenäisempi ja nykyaikaisempi

ARDEX uudistaa pakkausten ulkonäön ja tulevaisuudessa tuotteet tulevat näyttämään samalta kaikkialla maailmassa.

 

Värikoodaus on jatkossa entistä selkeämpi

Tuoteryhmien tuttu värimaailma säilyy samana, mutta on entistä tunnistettavampi. Värikoodaus on tuotu esiin uusissa pakkauksissa näkyvämmin ja erottuu selkeämmin asiakkaallemme. Esimerkiksi kiinnityslaastimme tunnistat jatkossa tutusta magentan punaisesta pakkauksesta ja seinätasoitteet sinisestä ulkoasusta.

 

Uudet pakkausmerkinnät helpottavat valintaa

Skandinaavisten pakkausten suunnittelussa on huomioitu tärkeimpien tietojen löydettävyys. Säkin oikeasta yläkulmasta löytyvät merkinnät tuotteen soveltumisesta ulko- tai sisätiloihin. Tuotteelle myönnetyt leimat, kuten päästöluokitukset näkyvät säkin alareunan symboleina. Uutuutena myös veden lisäyssuhde löytyy kuvakkeena säkin alakulmasta.

 

Uudet pakkaukset otetaan käyttöön vähitellen

Ympäristöasiat ovat ARDEX´lle tärkeitä ja siksi siirtyminen uusiin pakkauksiin tapahtuu tuote kerrallaan. Kestävän kehityksen mukaisesti emme hävitä vanhoja pakkausmateriaaleja, jotka ovat täysin käyttökelpoisia. Joidenkin tuotteiden osalta siirtyminen tapahtuu siis paljon nopeammin kuin toisten. Oletkin jo saattanut löytää jälleenmyyjältäsi ensimmäisenä Suomen markkinoille uudessa pakkauksessa lanseeratun ARDEX B 16 -korroosiosuojalaastin.