ARDEX-Opisto

Verkkokurssit

Verkkokurssit

  • Koulutuksemme ovat maksuttomia.
  • Märkätilapäivän koulutus hyväksytään märkätilojen vedeneristäjän sekä märkätilatöiden valvojan Rakentamisen sertifikaattien täydennyskoulutukseksi.
  • Sisäilmapäivän koulutus hyväksytään rakenteiden tiivistäjän sekä rakennusterveysasiantuntijan (RTA) ja sisäilma-asiantuntijan (SISA) Rakentamisen sertifikaattien täydennyskoulutukseksi.

Koulutamme nyt myös verkossa!

Tarjoamme mahdollisuuden osallistua ARDEX-Opiston koulutuksiin myös verkkokurssina. Koulutuspäivät verkossa ovat livelähetyksiä Espoon kursseista, joten jokainen päivä toteutuu yksilöllisesti, eikä luvassa ole pelkkää luentoa. Lähetämme märkätila- ja sisäilmakoulutuksen jälkeen ARDEX-todistuksen kurssille osallistumisesta, joten täytäthän tietosi huolellisesti.

Katso sopiva päivä kalenterista ja ilmoittaudu maksuttomalle verkkokurssille.

 

Märkätilapäivä on märkätilojen vedeneristäjän ja märkätilatöiden valvojan kattava tietopaketti. Koulutuksessa käydyt ratkaisut palvelevat sekä uusien märkätilojen, että nopeiden linjasaneerausten toteuttamista. Märkätilan riskikohdat ja yksityiskohdat kuten läpivientien ja lattiakaivon liitos käydään käytännössä läpi. Koulutus hyväksytään märkätilojen vedeneristäjän sekä märkätilatöiden valvojan Rakentamisen sertifikaattien täydennyskoulutukseksi.

Sisäilmapäivä
Koulutus sisäilmakorjausten työtekniikoista mm. ilmavuotojen, rakennekosteuden ja radonin hallintaan. Ratkaisut perustuvat alan viimeisimpään tutkimukseen ja käytännön kokemukseen korjauskohteissa.
Betoniin sitoutunut vesi ja siitä siirtyvä kosteus muihin rakenteisiin aiheuttavat pahimmillaan pintarakenteiden vaurioitumista ja sisäilmaongelmia. Lisäävätkö paksut tasoitekerrokset kosteuskuormaa? Milloin lattiatasoitetta voidaan kutsua matala-alkaliseksi? Millä eri tavoin betonin alkalisuutta voidaan hallita?
Kurssipäivän aikana käydään läpi betonin pintarakenteessa huomioitavia asioita. Alustan esikäsittelyyn tutustutaan käytännönläheisesti eri höyrynsulkuratkaisujen kautta, mm. kapillaarikosteuden ja haitta-aineiden hallinnassa.
Koulutus hyväksytään rakenteiden tiivistäjän sekä rakennusterveysasiantuntijan (RTA) ja sisäilma-asiantuntijan (SISA) Rakentamisen sertifikaattien täydennyskoulutukseksi.

Uima-allaspäivällä käydään läpi uima-altaiden ja allasta ympäröivien tilojen pintarakenteen rakentamista. Sisältää teorian ja käytännön, mm. uima-altaiden oikaisu, vedeneristyksen detaljit sekä epoksisaumaus nähdään käytännön työnäytöksissä.