ARDEX-Opisto

Verkkokurssit

Verkkokurssit

  • Koulutuksemme ovat maksuttomia.
  • Märkätilapäivän koulutus hyväksytään märkätilojen vedeneristäjän sekä märkätilatöiden valvojan Rakentamisen sertifikaattien täydennyskoulutukseksi.
  • Sisäilmapäivän koulutus hyväksytään rakenteiden tiivistäjän Rakentamisen sertifikaatin täydennyskoulutukseksi.

Koulutamme nyt myös verkossa!

Tarjoamme mahdollisuuden osallistua ARDEX-Opiston märkätilapäivään ja sisäilmapäivään verkkokurssina. Koulutuspäivät verkossa ovat livelähetyksiä Espoon kursseista, joten jokainen päivä toteutuu yksilöllisesti, eikä luvassa ole pelkkää luentoa. Lähetämme märkätila- ja sisäilmakoulutuksen jälkeen ARDEX-järjestelmäkortin kurssille osallistumisesta, sekä todistuksen, joten täytäthän tietosi huolellisesti.

Ilmoittaudu maksuttomalle verkkokurssille ”Ilmoittaudu tästä” -linkistä.

 

Märkätilapäivä on märkätilojen vedeneristäjän ja märkätilatöiden valvojan kattava tietopaketti. Koulutuksessa käydyt ratkaisut palvelevat sekä uusien märkätilojen, että nopeiden linjasaneerausten toteuttamista. Märkätilan riskikohdat ja yksityiskohdat kuten läpivientien ja lattiakaivon liitos käydään käytännössä läpi. Koulutus hyväksytään märkätilojen vedeneristäjän sekä märkätilatöiden valvojan Rakentamisen sertifikaattien täydennyskoulutukseksi.

Sisäilmapäivän koulutuksessa perehdytään sisäilmakorjausten työtekniikoihin mm. ilmavuotojen, rakennekosteuden ja radonin hallintaan. ARDEX-sisäilmakorjausratkaisuja ja -koulutuksia on toteutettu jo vuodesta 2009. Menetelmien jälkimittauksilla on pystytty osoittamaan korjauksien toimivuus. Sisäilmapäivä hyväksytään rakenteiden tiivistäjän Rakentamisen sertifikaatin täydennyskoulutukseksi.

Uima-allaspäivällä käydään läpi uima-altaiden ja allasta ympäröivien tilojen pintarakenteen rakentamista. Sisältää teorian ja käytännön, mm. uima-altaiden oikaisu, vedeneristyksen detaljit sekä epoksisaumaus nähdään käytännön työnäytöksissä.