ARDEX-Opisto

Verkkokurssit

Verkkokurssit

  • Koulutuksemme ovat maksuttomia.
  • Märkätilapäivän koulutus hyväksytään märkätilojen vedeneristäjän sekä märkätilatöiden valvojan Rakentamisen sertifikaattien täydennyskoulutukseksi.
  • Sisäilmapäivän koulutus hyväksytään rakenteiden tiivistäjän sekä rakennusterveysasiantuntijan (RTA) ja sisäilma-asiantuntijan (SISA) Rakentamisen sertifikaattien täydennyskoulutukseksi.

Koulutamme nyt myös verkossa!

Tarjoamme mahdollisuuden osallistua ARDEX-Opiston koulutuksiin myös verkkokurssina. Koulutuspäivät verkossa ovat livelähetyksiä Espoon kursseista, joten jokainen päivä toteutuu yksilöllisesti, eikä luvassa ole pelkkää luentoa. Lähetämme märkätila- ja sisäilmakoulutuksen jälkeen ARDEX-järjestelmäkortin kurssille osallistumisesta sekä todistuksen, joten täytäthän tietosi huolellisesti.

Katso sopiva päivä kalenterista ja ilmoittaudu maksuttomalle verkkokurssille.

 

Märkätilapäivä on märkätilojen vedeneristäjän ja märkätilatöiden valvojan kattava tietopaketti. Koulutuksessa käydyt ratkaisut palvelevat sekä uusien märkätilojen, että nopeiden linjasaneerausten toteuttamista. Märkätilan riskikohdat ja yksityiskohdat kuten läpivientien ja lattiakaivon liitos käydään käytännössä läpi. Koulutus hyväksytään märkätilojen vedeneristäjän sekä märkätilatöiden valvojan Rakentamisen sertifikaattien täydennyskoulutukseksi.

Märkätilarakentamisen jatkokurssi on kertausta vedeneristys- ja pintarakennejärjestelmistä. Onnistumisen kannalta on tärkeää valita oikeanlaiset kiinnitysaineet ja saumaustuotteet järjestelmiin. Laattojen kiinnittämistä tarkastellaan eri laattatyyppien osalta pienistä lasimosaiikeista aina suurikokoisiin laattoihin. Märkätilojen laatoitusjärjestyksestä käymme keskustelua uusimpien ohjeiden osalta. Laatoituksen saumojen poikkeamat – mitä niistä voimme oppia? Koulutus hyväksytään märkätilojen vedeneristäjän sekä märkätilatöiden valvojan Rakentamisen sertifikaattien täydennyskoulutukseksi.

Sisäilmapäivän koulutuksessa perehdytään sisäilmakorjausten työtekniikoihin mm. ilmavuotojen, rakennekosteuden ja radonin hallintaan. ARDEX-sisäilmakorjausratkaisuja ja -koulutuksia on toteutettu jo vuodesta 2009. Menetelmien jälkimittauksilla on pystytty osoittamaan korjauksien toimivuus. Sisäilmapäivän koulutus hyväksytään rakenteiden tiivistäjän sekä rakennusterveysasiantuntijan (RTA) ja sisäilma-asiantuntijan (SISA) Rakentamisen sertifikaattien täydennyskoulutukseksi.

Uima-allaspäivällä käydään läpi uima-altaiden ja allasta ympäröivien tilojen pintarakenteen rakentamista. Sisältää teorian ja käytännön, mm. uima-altaiden oikaisu, vedeneristyksen detaljit sekä epoksisaumaus nähdään käytännön työnäytöksissä.