ARDEX

Tervetuloa sivuillemme

ARDEX

ARDEX

Jo 70 vuoden ajan, ARDEX on ollut korkealaatuisten vedeneristys-, betoninkorjaus-, tasoite- ja laatoitusmateriaalien markkinajohtaja sekä asentajien, valvojien ja suunnittelijoiden luotettu brändi.

ARDEX on edelleen riippumaton perheyritys. Tästä johtuen olemme voineet säilyttää ARDEX´n tärkeimmän perinteen: tinkimättömän laadun. Emme tyydy tarjoamaan pelkästään tuotteita, jotka riittävät kattamaan rakennusalan vaatimukset. Jatkuvalla tuotekehityksellä voimme tarjota tuotteita, jotka ovat kehityksen kärjessä sekä tukevat ammattilaisten työtä laadullisesti ja työaikaa tehokkaasti säästäen. Tämän takaamme soveltamalla uusimpia tiukasti valvottuja laadunvarmistusmenettelyjä. Ei ole siis sattumaa, että ARDEX on tunnustettu rakennusteollisuuden premium-kumppani.

Maailman markkinajohtaja

Vahva sisäinen kasvu ja ulkomaiset yritysostot ovat nostaneet ARDEX Group´n maailman kartalle, jolla on 53 tytäryhtiötä ja 3.900 työntekijää yli 100 maassa kaikilla mantereilla.

Tekninen neuvonta ja työohjepankin järjestelmäratkaisut

Tarjoamme teille maksutonta neuvontaa ja testattuja järjestelmäratkaisuja puhelimitse ja tarpeen mukaan työmaalla. Haluamme varmistaa, että kohteet onnistuvat parhaalla mahdollisella tavalla – emme jätä asiakasta pulaan!

Ardex Academy

Painotamme toiminnassamme vahvasti myös koulutuksen merkitystä. ARDEX-Opisto on järjestänyt jo vuodesta 1999 maksuttomia kursseja läpi vuoden Espoosta aina Rovaniemelle asti. Kursseilla käydään läpi teoriassa ja käytännössä mm. märkätila- ja sisäilmakorjausten tärkeimmät detaljit ja työvirhemahdollisuudet.