Käyttöehdot

Vieraillessasi ja/tai käyttämällä sivustoamme www.ardex.fi (“sivusto”), jonka ylläpitäjänä on Ardex Oy, hyväksyt seuraavat käyttöehdot.

1. Vastuunrajoitus
Sivuston tiedot voidaan käsittää vain yleisenä tietona. Ardex Oy ei vastaa välittömistä eikä välillisistä vahingoista, jotka aiheutuvat näiden sivujen tai sähköisten palveluiden käytöstä. Ardex ei vastaa, että sivusto toimii keskeytyksettä. Sivustolla julkaistava tieto on tehty sitoumuksetta, ellei erikseen ole toisin sovittu.

Ardex ei myy tuotteita sivustolla, vaan tuotteiden myynti tapahtuu jälleenmyyjien kautta.

Ardex pidättää oikeuden muuttaa sivustolla olevia tietoja halutessaan ja ilmoittamatta.

Ardex Oy ei vastaa sivuston kautta saavutettavien palveluiden virheellisen sisällön, tietoliikenteessä olevan häiriön taikka tietojärjestelmissä olevien virheiden tai haitallisten ohjelmien aiheuttamista välittömistä tai välillisistä vahingoista.

2. Käyttäjä
Käyttäjä vastaa sivuston käytön edellyttämien laitteistojen, ohjelmistojen ja tietoliikenneyhteyksien hankinnasta ja ylläpidosta sekä muista sivuston käytöstä aiheutuvista kustannuksista.

Käyttäjä on velvollinen käyttämään sivustoa lain ja hyvän tavan mukaisesti. Sivustoa ei saa käyttää tavalla, joka on vahingollista Ardex Oy:lle.

Käyttäjä vastaa täysimääräisesti Ardex Oy:lle aiheuttamastaan vahingosta, jonka hän on aiheuttanut lain tai hyvän tavan vastaisella sivuston käyttämisellä.

Käyttäjä vastaa sivujen lainmukaisesta käytöstä.

3. Linkit
Sivusto sisältää linkkejä muille sivustoille. Ardex Oy tarkastaa säännöllisesti ja huolellisesti sivuston sisällön ja päivittää sitä tarvittaessa. Ardex Oy ei kuitenkaan anna takuuta sivuston tai linkkien oikeellisuudesta tai ajantasaisuudesta.

4. Tekijänoikeus
Sivuston sisältö eli teksti, ulkoasu, grafiikka, logot, ikonit, ladattava materiaali ja ohjelmat ovat ARDEX Oy:n tai jonkin muun ARDEX Group:n omistaman yrityksen omaisuutta ja on tekijänoikeus- ja tavaramerkkisuojattu.

5. Yhteydenotto Ardex’iin
Jos teillä on kysyttävää tai kommentoitavaa sivuston käyttöehtoihin, pyydämme ottamaan yhteyttä sivustolla olevalla yhteydenottolomakkeella.