ARDEX-Opisto

ARDEX-Opisto

Osallistumalla kursseillemme pysyt ajan tasalla voimassa olevista rakennusalan ohjeista sekä määräyksistä ja kuulet viimeisimmät tekniset ratkaisut. ARDEX ACADEMY kouluttaa rakennusalan ammattilaisia ympäri maailman. Opistomme kurssit tarjoavat kattavan tietopaketin asentajille, valvojille ja suunnittelijoille.
  • Koulutamme myös verkossa.
  • Opiston kurssit ovat maksuttomia.

ARDEX-Opisto

Painotamme toiminnassamme vahvasti koulutuksen merkitystä ja tämän vuoksi Suomeen on perustettu vuonna 1999 ARDEX-Opisto, josta on muodostunut yksi merkittävimmistä koulutuspaikoista alan ammattilaisten keskuudessa.

ARDEX-Opisto tarjoaa rakennusalan ammattilaisille loistavan mahdollisuuden pysyä ajan tasalla rakennusteollisuuden tuoreimmista innovaatioista. Kursseilla käydään läpi teoriassa ja käytännössä eri aihealueiden tärkeimmät detaljit ja työvirhemahdollisuudet. Kurssit ovat maksuttomia ja niitä järjestetään läpi vuoden ympäri Suomea.

Märkätilapäivä on märkätilojen vedeneristäjän ja märkätilatöiden valvojan tietopaketti. Koulutus hyväksytään märkätilojen vedeneristäjän sekä märkätilatöiden valvojan Rakentamisen sertifikaattien täydennyskoulutukseksi.

Suurikokoisten laattojen kiinnitys
Isojen ja ohuiden laattojen asentaminen vaatii asentajalta osaamista ja käytettäviltä laasteilta erityisominaisuuksia.
Koulutuksessa tutustutaan alan yleisten ohjeiden mukaisiin, laatoitettavien alustojen toleransseihin sekä laattojen asentamisen vaatimuksiin.
Teoriaosuus ja käytännön työnäytökset tarjoavat osallistujalle neuvot alustojen tasoitukseen sekä oikeisiin laastivalintoihin, joilla varmistetaan suurikokoisten laattojen onnistunut asentaminen.

Sisäilmapäivä
Koulutus sisäilmakorjausten työtekniikoista mm. ilmavuotojen, rakennekosteuden ja radonin hallintaan. Ratkaisut perustuvat alan viimeisimpään tutkimukseen ja käytännön kokemukseen korjauskohteissa.
Betoniin sitoutunut vesi ja siitä siirtyvä kosteus muihin rakenteisiin aiheuttavat pahimmillaan pintarakenteiden vaurioitumista ja sisäilmaongelmia. Lisäävätkö paksut tasoitekerrokset kosteuskuormaa? Milloin lattiatasoitetta voidaan kutsua matala-alkaliseksi? Millä eri tavoin betonin alkalisuutta voidaan hallita?
Kurssipäivän aikana käydään läpi betonin pintarakenteessa huomioitavia asioita. Alustan esikäsittelyyn tutustutaan käytännönläheisesti eri höyrynsulkuratkaisujen kautta, mm. kapillaarikosteuden ja haitta-aineiden hallinnassa.
Koulutus hyväksytään rakenteiden tiivistäjän sekä rakennusterveysasiantuntijan (RTA) ja sisäilma-asiantuntijan (SISA) Rakentamisen sertifikaattien täydennyskoulutukseksi.

Uima-allaspäivällä käydään läpi uima-altaiden ja allasta ympäröivien tilojen pintarakenteen rakentamista. Sisältää teorian ja käytännön, mm. uima-altaiden oikaisu, vedeneristyksen detaljit sekä epoksisaumaus nähdään käytännön työnäytöksissä.

Lisätietoja Rakentamisen sertifikaateista löydät Eurofins Expert Services verkkopalvelusta https://rakentamisensertifikaatit.fi

Pidämme myös henkilökuntamme ammattitaitoa yllä jatkuvalla koulutuksella, joka painottuu erityisesti hyvien teknisten ratkaisujen hallintaan sisä- ja ulkopintojen rakenteissa.

Työhömme kuuluu ARDEX-Opistossa tapahtuvan koulutuksen lisäksi jatkuva työmailla tapahtuva neuvonta, joka on merkittävä tekijä onnistuneiden ratkaisujen tekemiseen.

Hyvä rakentamisen ammattilainen, yhteistyö on hyvä aloittaa maksuttomalla ARDEX-Opiston kurssilla. Omaa ammattitaitoaan on myös hyvä pitää yllä käymällä kursseilla parin vuoden välein.

Katso koulutusaikataulu ja ilmoittaudu mukaan.

Tervetuloa!