ARDEX-Opisto

ARDEX-Opisto

Osallistumalla kursseillemme pysyt ajan tasalla voimassa olevista rakennusalan ohjeista sekä määräyksistä ja kuulet viimeisimmät tekniset ratkaisut. ARDEX ACADEMY kouluttaa rakennusalan ammattilaisia ympäri maailman. Opistomme kurssit tarjoavat kattavan tietopaketin asentajille, valvojille ja suunnittelijoille.
  • Koulutamme nyt myös verkossa.
  • Opiston kurssit ovat maksuttomia.

ARDEX-Opisto

Painotamme toiminnassamme vahvasti koulutuksen merkitystä ja tämän vuoksi Suomeen on perustettu vuonna 1999 ARDEX-Opisto, josta on muodostunut yksi merkittävimmistä koulutuspaikoista alan ammattilaisten keskuudessa.

ARDEX-Opisto tarjoaa rakennusalan ammattilaisille loistavan mahdollisuuden pysyä ajan tasalla rakennusteollisuuden tuoreimmista innovaatioista. Kursseilla käydään läpi teoriassa ja käytännössä eri aihealueiden tärkeimmät detaljit ja työvirhemahdollisuudet. Kurssit ovat maksuttomia ja niitä järjestetään läpi vuoden ympäri Suomea.

Märkätilapäivä on märkätilojen vedeneristäjän ja märkätilatöiden valvojan tietopaketti. Koulutus hyväksytään märkätilojen vedeneristäjän sekä märkätilatöiden valvojan Rakentamisen sertifikaattien täydennyskoulutukseksi. Lisätietoja Rakentamisen sertifikaateista löydät verkkopalvelusta https://rakentamisensertifikaatit.fi

Sisäilmapäivä on koulutus sisäilmakorjausten työtekniikoista mm. ilmavuotojen, rakennekosteuden ja radonin hallintaan. Hyväksytään rakenteiden tiivistäjän Rakentamisen sertifikaatin täydennyskoulutukseksi.

Pidämme myös henkilökuntamme ammattitaitoa yllä jatkuvalla koulutuksella, joka painottuu erityisesti hyvien teknisten ratkaisujen hallintaan sisä- ja ulkopintojen rakenteissa.

Työhömme kuuluu ARDEX-Opistossa tapahtuvan koulutuksen lisäksi jatkuva työmailla tapahtuva neuvonta, joka on merkittävä tekijä onnistuneiden ratkaisujen tekemiseen.

Hyvä rakentamisen ammattilainen, yhteistyö on hyvä aloittaa maksuttomalla ARDEX-Opiston kurssilla. Omaa ammattitaitoaan on myös hyvä pitää yllä käymällä kursseilla parin vuoden välein.

Katso koulutusaikataulu ja ilmoittaudu mukaan.

Tervetuloa!