Ratkaisu, jolla ulkotilalaatoitus kestää

26. maaliskuuta 2021

Tukenasi työmaalla ARDEX WEATHER PROOF TECHNOLOGY

Kun haluat varmistaa ulkotilalaatoituksen onnistumisen, ARDEX-Parvekejärjestelmä tarjoaa kestävän ratkaisun.

 

ARDEX X 90 OUTDOOR -kiinnityslaasti sitoutuu nopeasti ja säilyttää korkean tartunnan myös ulkotilojen rasituksissa. Tuote mahdollistaa laattojen hyvän asennettavuuden myös ääriolosuhteissa. MicroteC3-teknologia suojaa laastia vaurioilta lämpötilan vaihdellessa pakkasen ja suojasään välillä.

Yllättävä kesäsade voi vaurioittaa tuoreen laatoitustyön. ARDEX X 90 OUTDOOR -kiinnityslaasti kestää kovemmatkin sadekuurot jo kahden tunnin kuluttua laatoituksesta.

Tuotteen kehityksessä on saavutettu erittäin korkea alkutartunta ja ainutlaatuinen koostumus täyden tartunnan saamiseksi. Juuri sekoitetun laastin asennusaika on noin 30 minuuttia ja laatoitus on kävelykelpoinen jo kolmen tunnin kuluttua +20 °C lämpötilassa.

Tutustu tuotteeseen ARDEX X 90 OUTDOOR

 

ARDEX B 16 -korroosiosuojalaasti sopii ulkotilojen betonipintojen korjaamiseen ja tasoittamiseen. ARDEX B 16 suojaa teräksiä korroosiolta EN 1504-3 mukaan. Kuituvahvistetulla PCC R4 -laastilla voidaan tehdä 5–70 mm täyttöjä, myös kantavissa betonirakenteissa.

Tutustu tuotteeseen ARDEX B 16

 

ARDEX-Työohjepankin työohjeet ja järjestelmäratkaisut ovat vapaasti kaikkien asiakkaidemme käytössä. Jos työohjepankista ei löydy sopivaa työohjetta, kannattaa ottaa yhteyttä ARDEX´n tekniseen neuvontaan puh. 09 6869 140 ja paras mahdollinen työohje annetaan usein miten jopa saman työpäivän aikana.

Parvekejärjestelmäratkaisun sekä muut ulkotilojen työohjeet löydät täältä