ARDEX-Opiston koulutus uudistuu

5. elokuuta 2020

Covid-19 mullisti monin tavoin yhteiskuntaamme ja tapoja tehdä töitä. Olemme myös ARDEX´lla sopeutuneet uuteen arkeen ja lähdemme toteuttamaan ARDEX-Opiston kursseja uudella tavalla. Meille on tärkeää asiakkaidemme turvallisuus. Noudatamme koulutuksissamme viranomaisten ohjeita hygieniaan ja turvaetäisyyksiin liittyen.

Painotamme edelleen vahvasti toiminnassamme koulutuksen merkitystä.

ARDEX-tuotteita käyttäessäsi saat mahdollisuuden maksuttomiin ARDEX-Opiston koulutuksiin sekä teknisen tuen puhelimitse ja tarvittaessa paikan päällä työmaallasi. Nämä ovat merkittäviä tekijöitä onnistuneiden ratkaisujen tekemiseen.

Osallistumalla koulutuksiin pysyt ajan tasalla voimassa olevista rakennusalan ohjeista sekä määräyksistä ja kuulet viimeisimmät tekniset ratkaisut. ARDEX ACADEMY kouluttaa rakennusalan ammattilaisia ympäri maailman. Opistomme kurssit tarjoavat kattavan tietopaketin asentajille, valvojille ja suunnittelijoille. Tekniset kouluttajamme pitävät ammattitaitoaan yllä jatkuvalla koulutuksella, joka painottuu erityisesti hyvien teknisten ratkaisujen hallintaan sisä- ja ulkopintojen rakenteissa.

 

Olemme tiivistäneet kurssin keston puolikkaaksi päiväksi.

Jatkossa voimme tarjota teille yhtä laadukkaan koulutuksen lyhyemmässä ajassa. Märkätila- ja sisäilmapäivän sisältö kattaa Eurofins Expert Services henkilösertifioinnin täydennyskoulutuksen vaatimukset. Lisäksi kuulet teoriassa ja näet käytännössä eri aihealueiden tärkeimmät detaljit ja työvirhemahdollisuudet.

Järjestämme koulutuksia ympäri Suomen, mutta tarvittaessa voimme tulla pitämään koulutuksen myös asiakkaan tiloihin tai kouluttaa etänä verkossa. Jokainen työmaa asettaa erilaiset vaatimukset ja voimme räätälöidä kurssin sisällön juuri teidän kohteenne tarpeisiin. Onnistunut lopputulos on meidän tavoitteemme!

 

Märkätilapäivä on märkätilojen vedeneristäjän ja märkätilatöiden valvojan kattava tietopaketti. Koulutuksessa käydyt ratkaisut palvelevat sekä uusien märkätilojen, että nopeiden linjasaneerausten toteuttamista. Märkätilan riskikohdat ja yksityiskohdat kuten läpivientien ja lattiakaivon liitos käydään käytännössä läpi. Koulutus hyväksytään märkätilojen vedeneristäjän sekä märkätilatöiden valvojan Rakentamisen sertifikaattien täydennyskoulutukseksi.

Katso märkätilapäivien kurssiaikataulu täältä

Sisäilmapäivän koulutuksessa perehdytään sisäilmakorjausten työtekniikoihin mm. ilmavuotojen, rakennekosteuden ja radonin hallintaan. ARDEX-sisäilmakorjausratkaisuja ja -koulutuksia on toteutettu jo vuodesta 2009. Menetelmien jälkimittauksilla on pystytty osoittamaan korjauksien toimivuus. Sisäilmapäivä hyväksytään rakenteiden tiivistäjän Rakentamisen sertifikaatin täydennyskoulutukseksi.

Sisäilmapäivälle voit ilmoittautua tästä

 

(Artikkelissa oleva kuva on vuodelta 2018)