Covid-19

27. maaliskuuta 2020

ARDEX´n toiminta poikkeusolojen aikana

Epävarmoista ajoista huolimatta pyrimme palvelemaan teitä mahdollisimman hyvin. Olemme keskeyttäneet toistaiseksi ARDEX-Opiston kurssitoiminnan, mutta tekninen tukemme on edelleen saatavilla koko Suomen alueella.

ARDEX´n tehtaat Tanskassa ja Saksassa jatkavat tuotantoaan ja toimituksia normaalisti, eikä odotettavissa ole saatavuusongelmia. Olemme toteuttaneet useita toimenpiteitä työntekijöidemme, asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme turvallisuutta ajatellen, jotta voimme ehkäistä koronaviruksen mahdollisen tartunnan tuotannossa, varastossa, toimistolla ja toimituksien yhteydessä.

Osa työntekijöistämme työskentelee kotoa käsin, jotta samanaikainen sairastuminen olisi mahdollisimman epätodennäköistä ja näin ollen pystymme takaamaan yrityksen jatkuvan toiminnan.

Korostamme henkilökunnallemme THL:n ohjeiden mukaan hygieniakäytäntöjen tärkeyttä ja tilanteen vakavuuden huomioimista kaikessa toiminnassamme.

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää, tarvitset lisätietoja tai hyviä neuvoja rakennustyömaalla.

Meillä on myös täydet tekniset valmiudet online-kokousten pitämiseen, paikasta riippumatta.

Jos tarvetta ilmenee, tulemme tarvittaessa työmaallesi varmistaaksemme tarvittavan avun. Pyydämme kuitenkin huomioimaan Hallituksen ja THL:n suositukset mm. etäisyyksistä ja henkilömääristä samassa tilassa.

Olemme täällä sinua varten myös näinä haastavina aikoina!

Tavoitat meidät parhaiten soittamalla 09 6869 140 ma-to klo 8:00–16:00 ja pe klo 8:00–15:00.